Proud member of Raben Group

Certificaten

Kwaliteit is van ons allemaal, een verantwoordelijkheid die we samen delen. Ieder van ons werkt volgens de ISO 9001-, ISO 22000-, TAPA- en SQAS-richtlijnen. Ieder is betrokken bij verbeterprocessen binnen zijn of haar werkgebied. Zo draagt ieder bij aan een hoog, stabiel kwaliteitsniveau van onze logistieke diensten.

PGS15

BORG

certificaat

ISO 9001:2015

De kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 geeft aan dat u erop kunt vertrouwen dat wij: - weten wat uw eisen en verwachtingen zijn; - mensen en middelen inzetten om hieraan te voldoen; - onze diensten op de afgesproken wijze aan u leveren; - continu controleren of en waar verbeteringen nodig zijn. Download hier het certificaat.
certificaat

SQAS

Werken volgens de SQAS-kwaliteitsnorm (Safety and Quality Assessment Systems) garandeert dat wij uw chemische goederen en gevaarlijke stoffen goed, veilig en milieubewust crossdocken en transporteren. Onze veiligheidsadviseurs bewaken ons inmiddels hoge SQAS-niveau; onze chauffeurs hebben elk een ADR-diploma. CEFIC-leden kunnen onze beoordelingsresultaten online inzien. Download hier het certificaat.
certificaat

AEO

Als internationale onderneming hebben wij van de douane een gecombineerde AEO-vergunning Douanevereenvoudigingen/Veiligheid ontvangen. In 2015 beoordeelde de douane ons nieuwe logistiek centrum in Etten-Leur als “bovengemiddeld goed”. Met de status van Authorised Economic Operator (AEO) profiteren we van voordelen in het internationale handelsverkeer: o.a. minder fysieke en documentcontroles, voorrang bij controles en minder oponthoud bij grenzen. Download hier het certificaat.
certificaat

TAPA

Ons TAPA TSR 1- en 3-certificaat (Transported Asset Protection Association) toont aan dat wij als professionele, betrouwbare schakel in de supply chain onze processen voor de bescherming van hoogwaardige goederen op orde hebben. Trucking Security Requirements (TSR) richten zich o.a. op: screeningsprocessen, keuring transportmiddelen, voortgangscontroles ritten en scholing Download hier het certificaat.

GMP + B3

Werkzaam in de diervoederindustrie? Mede dankzij onze GMP+ Feed Safety Assurance-certificering bent u zeker van een veilig vervoer van uw diervoeding. De GMP+ FSA-standaard is ingedeeld in substandaarden. Als logistiek dienstverlener werken wij volgens de GMP+ B3-standaard voor handel, collectie, op- en overslag. Deze sluiten aan op de kwaliteitssystemen ISO-9001 en HACCP. Download hier het Nederlandse certificaat
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten